Hangi The North Face Mont Modelini Almalıyım?

16-02-2022 17:11
Hangi The North Face Mont Modelini Almalıyım?

The North Face Outdoor Mont Tavsiyesi

Açık havada yapılan aktivitelerde vücudunuzun konforunu korumanız oldukça önemli. Vücut ısısını dengelemek için onu dış etkenlerden olabildiğince izole etmek zorundasınız. Üstelik izolasyon sağlayan giyim ürünlerinin hareketlerinizi engellemeyecek hafiflikte de olması gerekiyor. Tam bu noktada, outdoor faaliyetlerinizde vücut korumanızı destekleyerek sadece yaptığınız aktiviteye yoğunlaşmanızı sağlayan The North Face Mont çeşitleri devreye giriyor. Yeni yerler keşfetmek, yeni rekorlar kırmak, yeni başarılar elde etmek ve yeni heyecanlarla tanışmak isteyen tüm outdoor tutkunlarını çevresine toplayan montlar, işlevsellikleri ve nitelikleri ile en profesyonel sporcular tarafından da tercih ediliyor. Dünyanın en başarılı kayakçılarının, dağcılarının, koşucularının ve snowboardcılarının içinde olduğu The North Face mont kullanıcıları, aldıkları maksimum verimlerle yüksek performanslar sergiliyor.

Doğa ile ilgili aktivitelerinizi sıkıntısız şekilde gerçekleştirmeniz ve eğlencenin meşakkatli bir yolculuğa dönüşmemesi için vücut korumanızı doğru bir şekilde yapmanız gerekmekte. Doğru bir vücut koruması ise kendi vücut tipinizi ve iklim şartlarını doğru tanımlamanızdan geçiyor. Aşırı terleme, aşırı üşüme gibi vücut özelliklerinizi ve mevsim şartlarını göz önünde bulundururken The North Face montların yeni nesil teknolojilerini de dikkate almanız şart.

The North Face Mont Teknolojileri

Yağmurlu, rüzgârlı ya da karlı havaları en mükemmel derecede karşılayan The North Face mont teknolojileri en ekstrem koşullarda bile uzun süreli izolasyonlara imza atıyor. Dilerseniz doğa tutkunlarının taleplerini en kusursuz şekilde yerine getiren en önemli teknolojilere kısa bir göz atalım.

Gore-Tex

Su geçirmeme ve nefes alma konusunda dünyanın lideri konumunda olan GORE-TEX® zar teknolojisi The Nort Face Montlarda GORE-TEX® Performans Shell, Su geçirmeyen GORE-TEX® Pro Shell Katman ve su geçirmeyen GORE-TEX® Paclite® Shell çeşitleriyle karşımıza çıkıyor. Sulu karı ve yağmuru kesinlikle içeri geçirmeyen bu özel zar teknolojisi terin dışarı çıkmasını sağlıyor. Hafifliği nedeniyle çok yönlü kullanılabilir olan The North Face Gore-Tex montlar bisiklet, kayak, dağcılık, koşu gibi hafif olmanın ekstra önem taşıdığı sporlarda tercih ediliyor.

ThermoBall

Kaz tüyünün en iyi alternatifi olarak kabul edilen Thermoball™teknolojili montlar ıslandığında bile maksimum sıcaklık vadediyor. Montlarda bulunan Primaloft® dolgusu, kaz tüyünün sıkıştırılma özelliğini, hafifliğini, hacmini ve sıcaklığını sonuna kadar sağlıyor. Üstelik, Thermoball montlar o kadar hafif ki kendi cebine bile sığabilme özelliğine sahip.

FutureLight

Nano dokuma mucizesiyle dünyanın en gelişmiş su yalıtımına sahip olan The North Face Futurelight montlar daha fazla hafiflik, yumuşaklık, nefes alabilirlik ve su geçirmezlik vadediyor. Nanometrik boyutlardaki gözenekleriyle teri kolayca dışarı atmayı sağlayan montlar, nano-dokuması sayesinde suyu iterek dışarıdan içeriye su geçişine asla izin vermiyor. Geri dönüştürülebilir kumaşlardan üretilen Futurelight montla, çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağladığı için ekolojik bir kullanım da sunuyor.

DryVent

The North Face tarafından geliştirilen DryVent™ kumaşlar su itici bir kaplamaya sahip. Tamamen su geçirmez ve rüzgâr geçirmez yapıda üretilen Dryvent montlar, üstün nefes alma performansı gösteriyor. Günlük kullanımlarınız da dahil olmak üzere tüm aktivitelerinize eşlik eden söz konusu montlar, diğer outdoor kıyafetlerinize kolayca uyum sağlıyor ve oldukça hafif.

ApexFlex

Üstün konforu baz alan Apexflex Montlar mükemmel su yalıtımı yapan gore-tex shell yüzeye ek olarak konforunuz için düşünülmüş olan yumuşak bir iç katmanla tamamlanıyor. Esnek örme dokusu ve sıcaklık hissi sunan kumaş dikişsiz olduğu için konforunuza ekstra bir dokunuş yapıyor.

Ventrix

Lazer delikler sayesinde hareket halinde ısı dengesini kuranVentrix™ ürünleri vücudun aşırı derecede ısınmadan sıcak kalmasını sağlar. Dinlenme anında kapalı kalan havalandırma delikleri ısının içerde kalmasını sağlar. Kask uyumlu kapüşon, göğüs iç cebi, sırt çantası uyumlu cep konforlu bir kullanım sağlarken seramik baskılar ve yüksek denyeli ön kol kumaşı uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Keşfetmek İçin Yola Çıkanlara Özel…

Her türlü iklim şartları altında aktivitelerinizi kusursuz şekilde yapmanızı mümkün kılan mont teknolojileri FantomSpor.com’da sizleri bekliyor. Fonksiyonel özellikleriyle sağlıklı antrenmanlar yapmanızı sağlayan ve sportif bir imaj çizmenize destek olan tüm seçenekler, The North Face Mont Fiyatları konusunda da bilinen tüm algıları değiştirmeye kararlı. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.