The North Face Ayakkabı Teknolojileri

25-03-2022 14:27
The North Face Ayakkabı Teknolojileri

İnovatif The North Face Ayakkabıları

"Never Stop Exploring™” yani "keşfetmekten asla vazgeçme!” mottosuyla sporcuların ve outdoor tutkunlarının ilhamına ortak olan The North Face markası, Fantom Spor Yeni Sezon ürünleriyle serüvenlerinize eşlik etmeyi sürdürüyor. Açık havada yaptığınız aktivitelere değer katan ve doğayla bütünleşmenizi sağlayan Fantom Spor Ayakkabı modelleri, yeni sezona yakışan çizgilerle ve teknolojik detaylarla listedeki yerini alıyor. Engebeli arazilere ve zorlu zeminlere kolaylıkla adapte olan ayakkabılar, ayaklar için iyi birer kalkan olma görevini başarılı yerine getiriyor. Ayak sağlığınızı gözeten North Face Ayakkabı teknolojileri, keşfe başladığınız noktadaki ayak konforunuzun bitiş çizgisine kadar olan süre boyunca devam etmesini sağlıyor. Bu inovatif teknolojilere dilerseniz daha yakından bakalım.

Su Geçirmez, Nefes Alan Ayakkabı Teknolojileri

Laboratuvar ortamında ve zorlu arazi koşulları altında titizlikle test edilen The North Face ayakkabı teknolojileri, olabilecek en kötü hava koşullarında dahi başarıyla yol almanızı sağlıyor. Bu teknolojiler test edilirken, olumsuz arazi şartlarının yanı sıra ayağın her türlü manevrası da düşünülmüş. Yürüme, koşma, tırmanma ve ani gerçekleşen eğilme, kalkma, dönme gibi eylemlere hızlıca uyum sağlayan taban performansları, ayakların sağlıklı adımlar atmasını ve yorulmadan uzun yolları kat etmesini destekliyor.

Vectiv™️ Teknolojisi

"Patikanın geleceği”, The North Face Vectiv ayakkabıları özetleyen iddialı bir slogan. Vectiv ayakkabıları, ayakla bütünleşen orta taban geometrisi sayesinde optimum enerji dönüşümü vadediyor. Yani, ayağınız daha az enerji harcayarak daha uzun bir aktivite performansı sergiliyor. Daha kontrollü adımlar atıyor ve daha az yoruluyor. Üstelik serüveninize devam ederken değişen zemin koşullarını düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. Zemine hızlıca adapte olan ve şok etkisini emen patentli SurfaceCTRL™️ taban, çift yoğunluklu TPU malzeme ile birleşerek yolculuğunuzu en sağlıklı şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyor.

FutureLight™ Teknolojisi

Su geçirmeyen özel bir membranla desteklenen Futurelight Ayakkabı çeşitleri, olumsuz hava koşullarını elimine ederken maksiumum hava geçirgenliği sebebiyle uzmanlardan tam not almayı başarıyor. Kırsalda, şehirde ya da dağ yollarında kusursuz bir denge sunan bu özel ayakkabılar, Ortholite® iç tabanı ve özel parçalı ayakkabı dili sayesinde ayağınızı yumuşak şekilde kavrıyor; özellikle dik yokuşlarda ayağınıza optimum yastıklama yapıyor. Ayakkabıda bulunan EXTS™ taban teknolojisi sayesinde taşlı, kuru, ıslak ya da kaygan özellikteki pistlerde kontrollü adımlar atabiliyorsunuz.

XtraFoam™ Teknolojisi

The North Face Ayakkabılarında karşımıza çıkan XtraFoam™köpük teknolojisi, arazide daha uzun süre vakit geçirebilmeniz için tasarlandı. Yumuşak adımlar atarak ayağın daha az yorulmasını esas alan bu özel ayakkabılar, diğer ayakkabılara oranla daha fazla köpüğe sahip. Ayakkabının EVA çekirdeğinde yer alan yumuşak köpük ile bu çekirdeği çepeçevre saran sert köpük sayesinde dengeli ve yumuşak adımlar atabilmeniz mümkün. XtraFoam™ ayakkabılar, kaya zedelenmelerine karşı ayağın hassas noktalarını koruyan ESS Snake Plate™ katmanla ve zorlu pistlere özel dişli kauçuk dış tabanla da desteklenmiş durumda.

Thermoball Teknolojisi

Şehirli stili dağların soğuk mevsim koşullarına uyarlayan Thermoball ayakkabılar izolasyonlu botların geldiği son nokta olarak biliniyor. Kaz tüyüne en iyi alternatif olan sentetik yapıdaki thermoball doku, ıslandığında bile fonksiyonunu ve hacmini koruyor. Sıcaklığı içerde hapseden Thermoball Ayakkabılar, mükemmel yalıtımları ile ayağı kış mevsiminin zorlu şartlarından koruyan özel bir misyon ediniyor. OrthoLite® iç taban ve esnek kauçuk dış taban ile güçlendirilen bu özel ayakkabı kış mevsiminde kasisleri güvenle adımlamanızı sağlıyor.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.