The North Face Polartec Teknolojisi Nedir?

11-01-2022 11:27
The North Face Polartec Teknolojisi Nedir?

Polartec Nedir?

1900’lü yıllarda askerler için yün katkılı kumaş üretimine başlayan Polartec® markası 1980’li yılara gelindiğinde bilimin ışığından faydalanarak modern sentetik yünlü kumaşı icat etti ve outdoor tutkunlarının beğenisine sundu. Özellikle çeşitli performanslar ve açık hava aktiviteleri için özel olarak tasarlanan bu özel kumaş, günümüzde de en gelişmiş performans tekstillerinden biri olarak kabul edilmektedir. The North Face Polartec Kumaş’ın en önemli özelliği kişiye ağırlık vermeden etkili bir izolasyona imza atmasıdır. Nefes alabilen yapısı sayesinde outdoor tutkunlarına konforlu bir koruma sağlayan bu özel kumaş, hafiflik, çabuk kuruma, yalıtım ve sıcaklık konularında uzmanlardan tam not almayı başarıyor.

Polartec® Kumaşlar ile Mükemmel İzolasyon

Tüm açık hava etkinliklerinde etkili bir performans sergilemeyi sağlayan The North Face Polartec® Teknolojisi, farklı koşullara özel dokularda ve farklı hafifliklerde üretilmektedir. Teknik açıdan en dinamik versiyon olan Polartec® Termal Pro®, aktivite açısından maksimum verimi almanızı sağlar. Kumaş yüzeyinin dokusu ve kumaş desenleri görsel açıdan birçok modele ayrılmaktadır. Polartec çeşitlerinin en yüksek sıcaklık-ağırlık oranlarına sahiptir. Bu da her çeşit açık hava etkinliği için ideal olduğu anlamına gelir.

Polartec® Classic kumaş versiyonlarında hafif, orta ve ağır polar kumaş seçenekleri bulunur. Polartec® 100, Polartec® 200 gibi çeşitlere ayrılan bu özel seri rakamlar arttıkça daha ağır bir katmana sahip olur. Polartec® 100 kumaşlar sıcak tutan ilk katman olarak tercih edilebilirken, daha ağır olan Polartec® 300 polar, çok soğuk olan keşif etkinliklerinde termal katman olarak tercih edilebilir. Polartec® Classic serisinin en önemli özelliği çok yönlülüğü ve ideal sıcaklık oranına göre hafif, orta ya da kalın polar çeşitlerine ayrılmasıdır.

Polartec® Eco kumaşlar ise geri dönüştürülmüş materyallerden üretilmiş seridir. Çevreye karşı duyarlı olan bu seride düz renk olan çeşitler %87 oranında geri dönüştürülmüş materyaller içerir. Kırçıllı seçeneklerde bu oran %65’tir. Klasik Polartec kumaşların sıcaklığını, nefes alabilirliğini ve konforunu sonuna kadar sağlayan Eco serisi ekolojik olarak geliştirilen kumaşlardan oluşur.


The North Face Teknolojilerini Fantomspor’la Keşfedin!

Ağırlık vermeden konforlu bir sıcaklık sunan The North Face Polartec teknolojili ürünler şimdi en uygun fiyatlarla Fantomspor’da listeleniyor. Konforlu bir şekilde ürünleri incelemek, kıyaslamalar yapmak ve online siparişinizi vermek için Fantomspor.com’a davetlisiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.