The North Face Triclimate Özelliği Nedir?

16-11-2021 14:25
The North Face Triclimate Özelliği Nedir?

Triclimate Ne Demek?

3 In 1 Mont teknolojisi olarak tanımlanan Triclimate, tüm mevsimler boyunca kullanılabilen dış giyim ürünlerini temsil ediyor. 3’ü 1 arada bu dış giyim ürünleri, değişen hava şartlarına uyum sağlayarak optimum bir vücut koruması sunuyor. Farklı iklimlerde giyilen dış giyim ürünlerini tek üründe bir araya getiren triclimate özelliği, 3 farklı şekilde giyilebildiği için 3 in 1 mont ismini alıyor. Triclimate Mont ve ceket modellerinin yapılarına dilerseniz daha yakından bakalım.

Yağmura, Kara, Rüzgâra Karşı Tam Koruma

Triclimate ürünler, serin sonbahar günlerinden, ürpertici soğukların görüldüğü karlı kış günlerine uzanan geniş bir zaman skalasında rahatlıkla kullanılabiliyor. Bunun sebebi 3 katmanlı üretilmeleriyle alakalı. Çünkü farklı katmanlar farklı ısı değerlerini karşılayacak biçimlerde üretilmiş durumda. Yani, farklı sezonlarda bu katmanları ayrı ayrı bir ürün şeklinde değerlendirebilmeniz mümkün.

3’ü 1 arada Triclimate montlarda dış katman su geçirmez yağmurluk olarak üretilmekte. İç kısımda ise genellikle polar kumaştan üretilen bir katman bulunuyor. Polar katman da yağmurluk gibi ayrı şekilde giyilebiliyor. Yağmurlu bir havada %100 sıvı koruması sunan yağmurluk, polar katman eklendiği zaman özel bir kış giyim ürününe kolayca çevrilebiliyor. Kuru soğuk havaları ise polar katman tek başına karşılayabiliyor. Birden fazla şekilde giyilebilen bu montlar her sezon için farklı bir parça almanızı önlerken kıyafet bütçenize ekonomik bir katkı sağlıyor.

Outdoor Aktiviteler Kontrol Altında

Trekking, dağcılık gibi ekstrem sporlara ya da bisiklet sürme gibi şehir yaşamı aktivitelerine kolayca adapte olan Triclimate Ceketler yüksek derecede nefes alabilirlik sayesinde teri dışarı atmaya yardımcı oluyor. Yaptığınız aktiviteleri konforlu ve verimli hale getiriyor. Ceket üzerindeki tüm dikiş noktalarına yapılan ısıl işlem bantlama tekniği ise %100 sıvı geçirmez özelliği destekler nitelikte. Poliüretan kaplamalı üç bileşenli, çok katmanlı formülü ile maksimum su geçirmezlik, dayanıklılık ve nemden koruma sağlayan DryVent Teknolojisine de burada hemen parantez açalım. Su geçirmezlik ve nefes alma özelliklerini aynı üründe harmanlayan bu teknoloji, sahada ve laboratuvarda titizlikle incelenmiş, nefes alabilirliğini ve suya dayanıklılığını mükemmel derecede kanıtlamıştır.

Triclimate Ceket ve Mont Modelleri Fantom Spor’da…

İç göğüs cebi, ayarlanabilir kapüşon, soğuk havayı engelleyen elastik büzgü ve patlı fermuar sayesinde sıkı bir vücut koruması sunan The North Face Triclimate ürünleri, Fantomspor.com’da en uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. FutureLight™ Triclimate montları da barındıran ürün yelpazesinde ihtiyaçlarınıza en uygun alternatifleri kolayca değerlendirebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Futurelight teknolojisiyle ilgili önemli bilgiler veren "The North Face FutureLight™ Teknolojisiyle Tanışın!” Başlıklı blog yazımıza göz atabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.