ThermoBall™ Ne Demek?

10-12-2021 12:49
ThermoBall™ Ne Demek?

The North Face ThermoBall™ Teknolojisi

Daha fazla ısı yalıtımı vadeden, üşümeyi tarihe karıştıran özel bir teknolojiyle tanışın! The North Face’in sunduğu özel ThermoBall™ teknolojisi, ısı izolasyonu konusunda adeta bir devrim yaratıyor. "Ekolojik” olarak ifade edeceğimiz bu özel teknoloji, doğadaki sürdürebilirliğe büyük katkı sağlarken kaz tüyüne en yakın olan sentetik bir çözüm olarak öne çıkıyor. Patentli sentetik mikrofiber ısı yalıtım malzemesi üreten PrimaLoft® firmasıyla ortak çalışılan bu özel teknolojide kaz tüyüne benzeyen sıkı kümeler halinde dokumalar söz konusu. Sıcaklığı korumada görevli bu kümelerde ısıyı hapseden küçük yalıtım cepleri bulunuyor. Kaz tüyüne en yakın çözüm diyoruz, çünkü kaz tüyünün ultra hafif yapısını, sıcak tutma performansını, hacmini ve sıkıştırılabilirliğini maksimum derecede karşılayan bir teknoloji. Bu sayede özellikle yağışlı havalarda nemden kaynaklı üşümelerin önüne geçebilmek mümkün.

ThermoBall™ ile olumsuz hava koşullarında üşüme hissetmeden tüm aktivitelerinizi rahatça yapabilme şansına sahipsiniz. Çünkü PrimaLoft® ile geliştirilen izolasyon yapısı aerodinamik The North Face teknolojileriyle buluştuğunda kusursuz bir hareketlilik sağlıyor. Islandığında bile sıcak kalan ThermoBall™ Mont çeşitleri, sıkıştırılabilir sentetik izolasyon sunuyor. Bu özellik, ıslandığında bile hacmini koruyan, sıcaklığı içeri hapseden, ultra hafif bir dış giyim ürününe imza atmakta. Bu arada, "ultra hafif” derken, katlandığında çok çok az yer kaplayan ve kendi cebine sığan bir monttan bahsediyoruz.

ThermoBall™ Ürünleri

The North Face’in kış soğuklarına özel olarak hazırladığı ThermoBall™ ürünlerinde akıllı kumaş olarak tabir edilen engreed kumaşlar kapitone dikiş teknikleriyle birleştiriliyor. PrimaLoft® fiber ball teknolojisi ile birleşen bu özel dikişler yağmur, kar ve rüzgarı geçirmeyen, ısıyı içine hapseden özel bir teknolojiyi var ediyor. Düşük ısılarda bile sizi güvenle koruyan ThermoBall™ Mont Özellikleri, hızlı kuruması ile mudillerin çok çok ötesinde bir başarıya imza atıyor.

The North Face Teknolojilerini Fantom Spor’la Keşfedin!

The North Face Teknolojilerini deneyimlemek için sizleri Fantom Spor dünyasına davet ediyoruz. Tüm bu sayılan özellikleri gözlerinizle görmek için uygun fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Soğuk havalarda bile aktivitelerinize, antrenmanlarınıza ve outdoor atraksiyonlarınıza devam edebilmeniz mümkün! 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.